Hoe werkt het?

Bij canvastekst bestel je eenvoudig je schilderij met tekst op maat.

Hoe werkt het?

1. Vul het aanvraagformulier in. Dit is geheel vrijblijvend. Op het formulier vul je al je wensen, woorden en het meest aansprekende ontwerp in. Vul eventuele informatie of wensen aan

2. We gaan voor je aan de slag. Onze ontwerper gaat aan de slag met een creatief design. Je krijgt dit binnen 5 werkdagen opgestuurd.

3. Je geeft aan wat je ervan vindt. Is hij goed? Dan kun je tot bestelling over gaan en wordt het doek binnen 5 werkdagen geleverd. Wil je een aanpassing? Ook dat kan, dan passen we het ontwerp aan en sturen we je de nieuwe variant.

4. Levering geschiedt in Nederland en België. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en de doeken zijn gespannen op 2 cm dikke latten. Zo krijgt je canvas doek een mooie uitstraling.

Aanvragen

Hoe werkt het?
Vraag vrijblijvend een voorbeeld aan van het doek dat je graag zou willen. We streven ernaar om je binnen 5 werkdagen een voorstel toe te sturen. Je kunt op het formulier je wensen aangeven.
 

Voorbeelden bekijken

Stijlmagazine copy

Mogelijkheden en Prijzen

Alle doeken worden op canvas geleverd. Of een andere drager op aanvraag. Alle doeken worden gratis verzonden en inclusief ophanghaakjes geleverd.

Prijzen

  • 45*60 cm € 99,-
  • 60*80 cm € 119,-
  • 70*100 cm € 144,-
  • 90*120 cm € 185,-
  • Ander formaat? Vraag naar de prijzen